Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2007

Δολοφονική απόπειρα

Δολοφονική απόπειρα μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί η αδιαφορία των αρμοδίων η σημερινή κατάστασης στην λεωφόρο Στρατού στην Θεσσαλονίκη μπροστά στην ΕΤ3 στις 7,30 . .
Η απόπειρα αυτή έγινε εναντίων όλων των οδηγών αυτοκινήτων και μηχανών που σήμερα το πρωί είχαν την ατυχία να κινηθούν στον δρόμο αυτό.
Ένα λεωφορείο την αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης , δεν γνωρίζω γιατί, άρχισε να χάνει λάδια από το βυζαντινό μουσείου μέχρι την Γαλλική σχολή με αποτέλεσμα ο δρόμος να γίνει μια παγίδα θανάτου …
Δεκάδες οδηγοί ειδικά μοτοσικλετών έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.
Λόγω της χαμηλής ταχύτητας ευτυχώς δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί αλλά μικροζημιές ειδικά σε αυτοκίνητα από της μηχανές που προσέκρουαν επάνω σε αυτά …
Μια διμοιρία της ελληνικής αστυνομίας που σταθμεύει στο σημείο αυτό παρά το ότι ο φρουρός έβλεπε τα ατυχήματα , παρακολουθούσε αμέτοχη και μονό μετά από τις οργισμένες για την αδιαφορία τους αντιδράσεις των οδηγών ο διοικητής της αφού είδε μια μηχανή με δυο άτομα να γλιστράνε μπροστά από τα ποδιά του ,έδωσε εντολή να αναπτυχθεί η διμοιρία και να προστατεύσει μέχρι να έρθουν τα συνεργεία αποκατάστασης, τους διερχομένους οδηγούς.

Ήμουν από τους πρώτους τυχερούς που ευτυχώς όμως το μονό κακό που με βρήκε ήταν να λερωθεί ανεπανόρθωτα το παντελόνι μου και τα παπούτσια μου μετά την πτώση μέσα στα λαδιά ..

Εάν δεν κάνω λάθος το τελευταίο διάστημα πολλά οχήματα που εκτελούν δρομολόγια αστικών συγκοινωνιών σε Αθηνά και Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν προβλήματα ..
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Η Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ???

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Σωπα...Μην φωναζεις...
Σωπα...
Δεν θα βγαλουμε ποτε ακρη...

τέλσον είπε...

θα υποθέσω πως το λεωφορείο ΔΕΝ διαθέτει κιτίο διαρροής (spill kit)... είμαστε Ευρώπη... λολ.