Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2007

Τι σου είναι οι μάγκες


Έχω κατεβεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για δουλειές και παρατηρώ ότι στην συμβολή των οδών Ολύμπου με Διοικητηρίου ένα μαύρο BMW X5 που προσπαθεί να παρκάρει παράνομα εμποδίζοντας εμφανώς την κυκλοφορία.

Ένας από τους γείτονες πλησιάζει τον οδηγό και του φωνάζει να φύγει από εκεί γιατί είναι η ώρα που η δημοτική αστυνομία περνάει και γραφεί τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ανοίγουν αδιάφορα τις πόρτες του αυτοκινήτου τρεις νεαροί σε ηλικία άντρες με αμφίεση που παραπέμπει σε ανθρώπους τής νύχτας.

Όλοι χαμογελούν ..

Ο οδηγός με ένα χαμόγελο γεμάτο μαγκιά και με αέρα χιλίων καρδιναλίων γυρίσει και λέει στον άνθρωπο που τον προειδοποίησε για την Δημοτική Αστυνομία : Άσε παππού έχουμε λάβει τα μετρά μας .
Και κατευθύνετε στο μπροστινό μέρος του και με επιδεικτικό τρόπο αρχίζει να ξεβιδώνει την πινακίδα του αυτοκινήτου. Ακολουθεί και η πινακίδα του πίσω μέρους του αυτοκινήτου και όλο μαγκιά κρύβει τις πινακίδες στο εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου.

Κάγκελο ο γείτονας μονολογεί.: Kαλά … είμαστε πολύ Μ…..ς που καθόμαστε και φυλάμε με τις ώρες μην πάρουμε καμιά κλήση.


Έτσι που λέτε .. οι μισοί φυλάνε τσίλιες για την τροχαία και οι άλλοι μισοί βγάζουν τις πινακίδες να μην μπορούνε να τους γράψουνε ..


Δεν είμαστε ΑΠΑΙΧΤΟΙ ??????

Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: